Doi intră, doi ies! FC Hermannstadt a mai adus doi jucători străini și a prelungit contractul căpitanului Petrescu

Mattia Persano și Afonso Taira au fost legitimați ieri de FC Hermannstadt.

Mattia Persano este un vârf de atac din Italia, în vârstă de 22 de ani. Italianul a venit liber de contract la echipa sibiană și a semnat pentru o perioadă de doi ani. Mattia poate juca atât vârf împins, cât și aripă stânga sau atacant retras (în spatele vârfului). Ultimul club la care acesta a fost legitimat a fost Lecce, în Seria A, iar pe CV-ul său se regăsesc echipe ca Napoli și Bologna, la juniori, Siracusa, Lecce, Modena, Arezzo, la seniori. Persano va purta tricoul cu numărul 9.

Afonso Taira este un mijlocaș portughez în vârstă de 27 de ani. Acesta a venit liber de contract la Sibiu, după ce în sezonul competițional trecut a evoluat pentru Beitar Ierusalim în prima ligă din Israel. Afonso și-a făcut junioratul la centrul cunoscutului club lusitan Sporting Lisabona și are 8 selecții în naționalele de junior ale Portugaliei. Acesta joacă pe postul de mijlocaș central defensiv și este cotat la 600.000 euro pe siteurile de specialitate. La Hermannstadt, Afonso Taira va purta tricoul 14.

De asemenea, reprezentanții clubului au anunțat că Petrișor Petrescu a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani. Președintele Iuliu Mureșan a declarat, săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că Petrescu este un jucător apreciat la FC Hermannstadt și că s-a decis chiar o majorare de salariu în cazul acestuia.

Pe de altă parte, în aceste zile, clubul sibian s-a despărțit de Juvhel Tsoumou și Alexandru Mățel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*