DOMINO, prima întâlnire cu publicul

DOMINO concertează marți, 19 martie, în Oldies Pub – Centru, începând cu ora 21.00. Este primul concert al trupei la care publicul sibian are acces, după ce la începutul anului au reprezentat Sibiul la Târgul de Turism de la Viena și la sfârșitul lunii februarie au avut lansarea oficială în cadrul unui eveniment cu ușile închise.

Succesul înregistrat la scurt timp de la lansare se datorează unui stil original cu care cei trei membri ai trupei, Romulus Cipariu, Sebastian Marcovici și Valentin Oancea, reorchestrează piesele, trecând cu ușurință prin folclorul românesc și ajungând la piesele celor de la Pink Floyd, Depeche Mode, Queens of the Stone Age, Muse și alții. În total, în repertoriu au peste 30 de melodii care îi reprezintă:

 

 

“Fiecare ascultăm cam altceva și am cântat alte genuri muzicale înainte. Asta e ideea de bază, să găsim un punct în care să reușim să le combinăm, dar să și sune bine, să ne placă nouă în primul rând. Din acest motiv nu cred că are nu nume ceea ce cântăm noi, dar ne bucurăm că am creeat altceva, un alt stil.” a declarat Sebastian Marcovici, basistul trupei.

 

Rezultatul este surprinzător: „un rock alternativ cu foarte multe influențe”, un stil încă greu de definit care însă reușește să depășească  toate barierele socio-culturale. Este o abordare nouă care a făcut să se audă în premieră într-un pub “Vinul ghiurghiuliu” și să prindă în fața unui public exigent sau i-a făcut pe fanii Depeche Mode să se întrebe de ce “Personal Jesus” n-a fost cântată de la început la țambal.

 

Cei trei sibieni au reușit să găsească acel punct comun și acea notă personală pe care o imprimă fiecarei piese prelucrate. În cadrul concertului de aproximativ 90 de minute de marți seară, publicul va asculta Feeling good – Muse, Ciocârlia, Come toghether – Beatles, Salcâmii și Dorul – Tudor Gheorghe, Are you gonna be my girl –Jet și multe alte piese interpretate în versiunea DOMINO.

 

Accesul la concert se va face pe baza unui bilet valabil ce poate fi achiziționat doar în seara evenimentului, la intrarea în Oldies Pub (B-dul Nicolae Bălcescu nr.13). Prețul este de 15 RON. Accesul publicului se va face de la ora 20:00. Concertul va începe la ora 21:00. Cei care doresc mai multe informații, pot accesa pagina de Facebook, https://www.facebook.com/DOMINO.SIBIU

 

Pentru referinte video: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F7QHFRdyheE

 

Sergiu Olteanu

0730/030.744

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*