Drept la replică: Opriți campania de FAKE NEWS împotriva Alianței USR PLUS și a lui Dan Barna

Mesajul transmis de organizația PSD Sibiu prin care acuză că „USR are candidat penal” este un fake news, distribuit pentru a defăima și dezinforma pe bani publici, articolul fiind încadrat în categoria publicitate electorală. Însă, chiar și publicitatea electorală trebuie să dea dovadă de bun simț.

USR a luat notă de încă o verificare a contractelor pe care firma în care a fost partener președintele Dan Barna le-a derulat cu fonduri europene și apreciază răspunsul rapid al DLAF – o instituție din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea Primului-Ministru Viorica Dăncilă. Contractele au mai fost verificate de organismele intermediare și de autoritățile de management care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură. Contractele au fost în regulă, așa cum a demonstrat rambursarea integrală a fondurilor, fără corecții financiare.

„Orice verificare și re-verificare a activității mele este binevenită. Am fost și rămân deschis și transparent, ca întotdeauna”, a declarat Dan Barna, candidatul USR PLUS la Președinția României.

Alianța USR PLUS și Dan Barna sunt evident atacați pentru că reprezintă un alt fel de a face politică. Indiferent câte resurse se cheltuie pentru denigrare nu se vor lăsa intimidați în lupta lor pentru o Românie în care cinstea, competența și bunul simț să domine viața publică.

 

Alianța USR PLUS Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*