Drumuri și Poduri Sibiu, replică la PSD: În fotografii este prezentat un tronson în care mixtura asfaltică  a fost aștenută chiar înaintea apariției ploilor

Având în vedere necesitatea informării corecte a opiniei publice în legătură cu articolele apărute în presă privind condițiile în care se execută lucrările de turnare a covoarelor asfaltice pe drumurile județene DJ 105 G Racovița intravilan și DJ 106 D Cisnădie-Cisnădioara din data de 25.05.2020, Drumuri și Poduri Sibiu comunică faptul că lucrările sunt realizate de către S.C. Drumuri și Poduri S.A. Sibiu în conformitate cu Programul anual de reparații și întreținere aprobat pentru anul 2020 de către Consiliul Județean Sibiu.

Conform comunicatului companiei, în 25 mai societatea executa lucrări de așternere covor asfaltic pe drumurile județene DJ 105 G Racovița si DJ 106 D Cisnădie-Cisnădioara.

  • În localitatea Racovița, condițiile meteo au permis continuarea lucrărilor în condiții tehnice excelente.
  • În ceea ce privește tronsonul de drum județean DJ 106 D Cisnădie-Cisnădioara, lucrările de așternere mixtură asfaltică au fost oprite imediat ce vremea a devenit nefavorabilă.  Menționăm că în fotografiile apărute în spațiul public este prezentat un tronson de drum în care mixtura asfaltică  a fost aștenută chiar înaintea apariției precipitațiilor, contactul apei de ploaie cu materialul proaspăt turnat la o temperatură de 160oC producând „aburul” rezultat în urma evaporării.

De asemenea, compania menționează că managementul societății consideră oportună verificarea periodică a stadiului de execuție a lucrărilor de către autoritățile beneficiare.

„În final, asigurăm opinia publică de faptul că S.C. Drumuri și Poduri S.A. Sibiu, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, execută lucrările de întreținere și reparație a drumurilor județene în condițiile tehnice și de calitate prevăzute de standardele și reglementările în vigoare. Vă urăm drumuri bune tuturor!”, transmite purtătorul de cuvânt al Drumuri și Poduri SA Sibiu, Monica Iliescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*