Duelul decisiv pentru bronz

BC CSU Sibiu joacă, în această seară, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Cluj, ultimul meci al sezonului, cu U Banca Transilvania. Va fi partida care va decide câștigătoarea medaliilor de bronz.

După ce au reușit să egaleze seria din finala mică, în compania celor de la U Banca Transilvania Cluj, baschetbaliștii sibieni joacă la Cluj partida care va încheia sezonul 2017/2018.

„E ultimul meci din sezonul acesta și sper ca jucătorii noștri să dea și ultimele urme de energie pe care le mai au în încercarea de a câștiga medalia. Am mai spus-o, ar fi un pas important pe care l-am face față de sezonul trecut. Totuși, Clujul este o echipă foarte puternică și jucând la ei acasă mă gândesc că nu își vor permite să mai piardă încă o dată. Dar noi am mai reușit să câștigăm acolo și pot să spun că vom face absolut tot ce ne stă în putință să o mai facem o dată. Dacă vom reuși, vom încheia un sezon de succes, iar dacă nu, va fi tot de succes, dar fără a ne depăși performanța de anul trecut. Sper ca jucătorii de pe bancă să ne dea cel puțin aceleași motive de bucurie ca și la meciul de acasă și cred că așa vom câștiga sau nu. Depindem de ei, ei știu lucrul acesta și sper doar să reușească să facă, încă o dată, un meci bun”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*