E oficial! Ei sunt parlamentarii Sibiului

Victorie zdrobitoare pentru USL in judetul Sibiu! ARD aproape ca a ramas pe dinafara. Liderul PDL, Ion Ariton, a obtinut inca un mandat de senator abia la redistribuire. Iar PP-DD a facut ravagii in cea mai saraca zona a judetului.

Biroul Electoral Judetean a anuntat, oficial, numele celor 11 parlamentari care vor reprezenta Sibiul in urmatoarea legislatura. Astfel, pe Colegiul senatorial nr. 1 din municipiul Sibiu a fost ales Sorin Iliesiu (USL), iar la redistribuire a primit un mandat si Ion Ariton (ARD). Pe Colegiul 2, din Medias, a castigat detasat social-democratul Viorel Arcas, in timp ce liberalul Nicolae Neagu si-a adjudecat Colegiul 3, care include orasele si comunele din restul judetului.

USL a luat “grosul” si la Camera Deputatilor: Colegiul 1 din municipiul Sibiu, prin Ioan Tamaian, Colegiul 3 – Medias, prin Gheorghe Roman, Colegiul 4 – Valea Hartibaciului, prin Ioan Axente, Colegiul 5 – Valea Oltului, prin Gheorghe Fraticiu, dar si Colegiul 6 – Marginimea Sibiului, prin Mircea Cazan. A pierdut la limita Colegiul 2 din Sibiu, care pana la urma o va trimite in Parlament tot pe Raluca Turcan (ARD). Pe Colegiul 4, “admis fara loc” mai este un deputat – Ioan Puscas, de la PP-DD.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat