E simplu să oferi cadoul potrivit fiecărui angajat (P)

În preajma sărbătorilor, companiile sunt din ce în ce mai preocupate de găsirea celor mai bune soluții pentru a recompensa munca și dedicarea angajaților. Pe lângă stabilirea numărului cadourilor, persoanele desemnate special trebuie să facă cercetarea pieței, să aleagă ceva cu speranța că se va potrivi fiecăruia, să-l personalizeze etc. Cadourile ajung după minimum o săptămână, ele trebuie verificate că sunt în stare bună, stocate, ambalate și, în final, distribuite. Toate aceste operațiuni pot aduce un plus de tensiune, în situația în care se știe că orice final de an din viața unei companii este mai aglomerat.

Pentru a simplifica acest moment și a aduce bucurie tuturor celor implicați, Up Romania (una dintre cele mai importante companii din România, care emite tichete de masă, tichete sociale, vouchere de vacanță, tichete de creșă) propune angajatorilor tichetele cadou Cadhoc. Acestea pot fi oferite salariaților din bugetul de cheltuieli sociale, sunt deductibile fiscal și scutite de contribuțiile patronale și salariale, potrivit codului fiscal în vigoare. Pe lângă implementarea, logistica simplificată și garanția că fiecare beneficiar va fi mulțumit de cadoul primit, tichetele Cadhoc ajung la angajator în maximum 2 zile de la plasarea comenzii.

TC 2016_50 lei

Tichetele pot fi personalizate și se pot folosi într-o rețea de peste 55.000 de comercianți acceptanți din diverse domenii: modă, cosmetice, librării, electronice, electrocasnice, turism, deco etc. Rețeaua completă se poate consulta pe www.upromania.ro.

În această perioadă, Up Romania dorește să ofere angajatorilor mai mult decât avantajele produsului său și organizează “Tombola dorințelor împlinite”, în care intră automat toate comenzile de tichete Cadhoc onorate până pe 18 decembrie 2015. Fericitul câștigător va putea pleca la munte într-un concediu binemeritat, de 4 stele, pentru 2 persoane.

Imagine pochette 2015

Vacanța este oferită în parteneriat cu TUI TravelCenter. www.tui-travelcenter.ro/vacanta

E simplu să împlinești dorințele fiecăruia, iar Cadhoc îți împlinește dorințele tale! www.upromania.ro

TC 50lei, Craciun fericit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*