EBS organizează “IT Innovation Conference” la Sibiu

EBS Romania organizează IT Innovation Conference, la Sibiu, în data de 9 iunie. Evenimentul IT, ce va avea loc la Continental Forum Hotel începând cu orele 17.00, va dezbate soluţii inovative din domeniile Java, AMS și Microsoft și va reuni profesionişti în IT, dar și reprezentanți ai mediului academic.

IT Innovation Conference, organizat si cu sprijinul Microsoft România, este structurat în trei secțiuni de workshopuri, ce se vor desfăşura în paralel, în săli diferite.

În cadrul conferinţei vor fi prezentate următoarele subiecte:

·         Microsoft Technologies

o   Internet of  Things in practice

·         Java

o   Agile patterns in Java projects

·         AMS

o   Best Practices in AMS using ITIL

Printre speakerii evenimentului se vor regăsi:

·         Petru Jucovschi – Technology Evangelist, Microsoft Romania

·         Rareș Ciornei – Site Manager București, EBS Romania

·         Cătălin Stoiovici – Java Developer, EBS Romania

·         Dorin Badiu – AMS QA Consultant EBS Romania

În cadrul evenimentului va fi prezentă şi Maria Metz – Senior Vice President & Head of Delivery | Workforce Management EBS Romania, care va vorbi despre perspectivele companiei în cadrul gigantului nipon NTT DATA, dar şi Cantemir Mihu  – Site Manager Sibiu EBS Romania, ce va aduce în viziunea publicului provocările în furnizarea de servicii IT în Sibiu.

Conferinţele organizate de EBS Romania, pe teme ce vizează inovaţia tehnologică, vor mai avea loc la Bucureşti în data de 4 iunie şi la Cluj-Napoca în data de 11 iunie.


ebs


Începând cu 2013, EBS este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telephone Corporation (NTT), cel mai mare concern japonez de telecomunicaţii din lume.

Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanţă și dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT.

Aflat în topul furnizorilor de servicii IT, NTT DATA este un partener inovativ la nivel mondial, beneficiind de o rază de acoperire globală, dar și de competenţe locale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*