Echipa de fotbal de la Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu a urcat pe podium la Târgu Mureș

Echipa de fotbal a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Sibiu a fost pe podium, la cea de-a treia ediție a Cupei Serviciilor de Ambulanță Județene la minifotbal.

Și în acest an, la eveniment au luat parte echipe formate de la Serviciile de Ambulanță Județene, din mai multe județe din România. Gazdă a fost, ca și în edițiile anterioare, Târgu Mureș. Campionatul de minifotbal s-a desfășurat pe parcursul a trei zile (15-17 septembrie). Echipa de la Sibiu a participat încă de la prima ediție, anul acesta reușind cel mai bun rezultat, clasându-se pe locul 3, după Alba (locul 2) și Cluj (locul 1), potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Echipa Sibiului a mai avut parte  de o surpriză plăcută, dar binemeritată: medicul Ciprian Cârstea, portarul echipei sibiene, a fost desemnat cel mai bun portar.

Ciprian Cârstea

„Pe această cale dorim să mulțumim organizatorilor pentru ideea de promovare a sănătății prin mișcare și încurajăm populația, dar și instituțiile să preia ideea de sport în echipă”, transmite Liliana Blaga, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*