Echipa „ISU Sibiu” a câștigat Cupa Prieteniei Bergenbier la Sibiu!

Sibienii vor juca mai departe, în faza Turneelor Regionale, pentru șansa de a merge în Franța să urmărească fotbalul spectacol.

Cupa Prieteniei Bergenbier_8-10mai_Sibiu Timp de 3 zile, între 8-10 mai, Sibiul a găzduit etapa locală a Cupei Prieteniei Bergenbier unde 32 de echipe s-au întrecut pentru a-și câștiga dreptul de a juca în etapa superioară a competiției. Echipa ISU Sibiu este câștigătoareaacestei etape, care s-a impus cu scorul de 2-1 în fața formației Old Foxes Mediaș.
Săptămâna trecută, parcarea Sălii Polivalente Transilvania a fost luată cu asalt de către iubitorii sportului rege. Cele mai bune echipe de amatori au luat startul în Cupa Prieteniei Bergenbier, competiție care ajunge pentru a doua oară în Sibiu. Dacă în 2014 echipa Juventus Sibiu a fost cea care a câștigat etapa locală, anul acesta este rândul baiețiilor de la ISU Sibiu să se bucure de reușită. Vremea frumoasă, atmosfera senzațională și fazele spectaculoase i-au încurajat pe spectatori să vină și să-și susțină favoriții de pe margine.
La finalul celor 3 zile, finala locală a avut loc între ehipele ISU Sibiu și Old Foxes Mediaș. Câștigătorii, ISU Sibiu, au luptat din greu pentru primul loc al etapei. Sibiul va fi reprezentat mai departe, în etapa Turneelor Regionale, care va avea loc la toamnăde către campioana locală, precum și de echipele Old Foxes Mediaș, finalistă, Marca Înregistrată și FC Hermannstadt, ambele semifinalistele etapei.
Componența echipei ISU Sibiu o puteți găsi aici:https://cupaprieteniei.bergenbier.ro/echipe/117427
Rezultatele tuturor meciurilor sunt disponibile aici: https://cupaprieteniei.bergenbier.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/sibiu
Mai multe informații găsiți pe www.cupaprieteniei.ro

Despre Bergenbier S.A.
Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.
Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit – şi Noroc precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum si berea mexicana numarul 1 in lume, Corona.

Echipa ISU Sibiu
Despre Molson Coors Brewing Company
Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală şi de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupata de gasirea de noi soluţii pentru a-şi reduce impactul negativ asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*