Ediţie specială: ArtBoutique de sărbători

 

Cei mai iscusiţi artizani din întreaga ţară se reunesc în luna cadourilor la Sibiu, pentru a-şi prezenta creaţiile. Cea de-a 12-a ediţie a târgului ArtBoutique se va desfăşura în perioada 7-9 decembrie, la Galeria Habitus.

 

25 de artizani şi-au anunţat deja prezenţa la noua ediţie a târgului de produse handmade din Piaţa Mică. Listele rămân însă deschise până în data de 25 noiembrie, pe site-ul www.artboutique.org. „Anul acesta vor fi acceptate doar produse realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice handmade, produse bio sau articole pentu copii.

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor. Numărul maxim de locuri oferite expozanţilor este de 35”, anunţă organizatorii. În perioada 26-30 noiembrie va avea loc selecţia participanţilor.

 

 

Concursul „fulgilor de nea”

 

Ediţia specială de iarnă ArtBoutique prilejuieşte şi un concurs pentru cei pasionaţi de arta handmade, atât amatori, cât şi cu experienţă, expozanţi sau doar simpatizanţi. Tema concursului desfăşurat pe Facebook este „Fulg de nea”, astfel că orice bijuterii, ţinute lejere, decoraţiuni de Crăciun sau alte creaţii sclipitoare pot fi înscrise în concurs. „Ne-am gândit să fie un concurs uşor, dar în acelaşi timp complex. Să fie potrivit pentru cea mai friguroasă ediţie din an şi totuşi uşor de reprezentat de cei care încă nu se pot dezlipi de bluziţele şi accesorile de vară. Să dăm o şansă artizanilor de bijuteri şi să vedem şi creaţii sclipitoare, diafane, fabuloase. Ca un fulg de nea!”, explică organizatorii. Mare premiu va fi o maşină profesională de cusut în valoare de peste 500 de lei, premiul doi constă într-un voucher de 200 de lei, iar locul trei, o carte despre crearea bijuteriilor, în valoare de 50 de lei.

Demonstraţii pe viu

 

Pe lângă călătoria în tărâmul bunului gust, cu care vizitatorii tradiţonali ai târgului s-au obişnuit deja, în cadrul acestei ediţii ArtBoutique vizitatorii se vor putea răsfăţa şi cu delicatese de sezon oferite de parteneri şi vor putea asista la demonstraţii făcute de artişti plastici consacraţi. Cei mai curajoşi şi talentaţi care doresc să experimenteze arta handmade o pot face în cadrul atelierelor de creativitate Artworks.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat