Peste 150 de elevi ai școlilor gimnaziale “Ioan Slavici” și “Regele Ferdinand” din municipiul Sibiu au vizitat, astăzi, Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu, în cadrul programului “Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Seria activităților a cuprins exerciții demonstrative cu câinii de serviciu, prezentarea materialelor și a tehnicii din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică, precum și a celor montane, dar și plimbări cu ATV-ul.

“Copiii au fost foarte activi, receptivi și interesați de informațiile primite iar la final s-au arătat foarte încântați de plimbarea cu ATV-ul. Activitățile organizate în cadrul acestui program au scopul de a oferi copiilor care ne vizitează, oportunitatea de a cunoaște detalii cu privire la activitatea jandarmilor, tehnica și materialele din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică, precum și a structurilor montane, însă nu în ultimul rând de a-i încuraja să adopte un comportament corect și civilizat în societate”, a precizat sublocotenentul Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei sibiene.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*