Emoție și bucurie, la debut

FC Inter a plecat ca din pușcă în Liga a IV-a. După 21 de ani de pauză, echipa readusă la viață de Teodor Birț și staff-ul său a câștigat primele 2 meciuri din cele 10 programate, 3-1 cu ACS Alma Sibiu și 9-0 cu FC Interstar. Ieri după amiază a întâlnit FC Avrig, la Rășinari.

Debut perfect

Cum era de așteptat, FC Inter a revenit în competițiile oficiale, sâmbătă 17 aprilie, cu temele făcute. Elevii lui Călin Trohin au făcut față tensiunii create în jurul primului meci și s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Jocul le-a fost favorabil, mai ales că interistul Risti reușea deschiderea scorului după numai 2 minute de joc. În cele din urmă s-a încheiat 3-1 pentru FC Inter, cu dublă Zomant (min. 18 și 82), gazdele meciului de pe Pietricica reușind să țină meciul „în priză“ prin reușita lui Dan Luca (min. 23).

„ACS Alma Sibiu – FC INTER SIBIU 1-3! După 21 de ani, FC Inter Sibiu revine în fotbalul românesc! De acum încolo, inimile noastre vor bate din nou pentru interiști. Așa cum, în anii ’90, din mii de piepturi, răsuna sincron pe stadioniul din Sub Arini: “IN-TER! IN-TER!”. Nu ne vom opri pană când nu vom atinge gloria de altă dată și vom aduce Sibiul pe culmi înalte!“, avea să transmită clubul sibian, imediat după meci.

Victorie la scor

Trei zile mai târziu, marți 20 aprilie, la Rășinari, FC Inter Sibiu a întâlnit FC Interstar, în etapa a II-a a Ligii a IV-a. Trupa lui Trohin a reușit o victorie la scor, după o repriză secundă în care a înscris nu mai puțin de 7 goluri. Au punctat Tili – min. 29, 50, 63, Risti – min. 44, 69, Nasta – min. 48, Greavu – min. 67, Șpan – min. 72 și Meseșan – min. 90

Inter Sibiu a jucat în formula: Piko – Chirilă, Secășan, Ciocioană, Stojec, Zomant, Popa, Șpan, Tili, Nasta, Dragomir. Rezerve: Iacob, Medeșan, Greavu, Risti, Trohin, Băra, Barbu.

Ediție „grăbită“

Reamintim că această ediție a Ligii a IV-a este una extrem de intensă. Asociația Județeană de Fotbal a programat 10 etape, până în data de 8 mai, data limită pentru stabilirea noii campioane județene. Echipa va disputa apoi barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Pentru FC Inter, sâmbătă e zi de pauză, însă săptămâna viitoare are programate nu mai puțin de 3 partide. Luni 26 aprilie întâlnește Arsenal Sibiu, miercuri 28 aprilie are din nou meci cu Alma, iar vineri 30 aprilie cu Interstar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*