Europarlamentarul USR PLUS Nicolae Ştefănuţă îşi deschide birou la Sibiu

Europarlamentarul sibian Nicolae Ştefănuţă anunţă inaugurarea biroului său la Sibiu, în data de 1 noiembrie.

Evenimentul va fi marcat printr-o conferinţă de presă care va începe la ora 11, la care vor participa europarlamentarul Nicolae Ştefănuţă, ales recent vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România, Adrian Echert, preşedintele USR Sibiu, europarlamentari membri ai Grupului Renew Europe din Franţa şi Germania.

„Aşa cum am promis în campanie, facem la Sibiu un veritabil centru european, în care oamenii să fie ascultaţi şi ajutaţi, unde noi să aducem lideri şi programe europene şi să contribuim la europenismul Sibiului. Îmi doresc să oferim noi oportunităţi pentru tineri şi să deschidem noi căi pentru Universitatea din Sibiu”, a declarat Ştefănuţă.

Sibianul Nicolae Ştefănuţă, ales în luna mai europarlamentar din partea Alianţei USR PLUS, a fost timp de 12 ani expert în slujba Parlamentului European. În prezent, face parte din Comisia de bugete şi din Comisia pentru mediu, sănătate publică şi siguranţă alimentară a Parlamentului European şi este membru al Delegaţiei pentru relaţia cu Statele Unite ale Americii.

„Mă bucur mult că primul cabinet europarlamentar veritabil și funcțional de la Sibiu va fi deschis de către colegul nostru, Nicolae Ștefănuță, și că sibienii vor putea înțelege și mai bine cât de mult le poate influența viața politica de la Bruxelles. Vom colabora îndeaproape cu colegul nostru europarlamentar și pentru a pregăti viitorii candidați la consiliile locale din județul nostru”, precizează președintele USR Sibiu, Adrian Echert.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*