EXCLUSIV: Ședință decisivă pentru DPC S.A.

Directorul general al S.C. Drumuri și Prestări Construcții S.A., Gheorghe Lazăr, a renunțat astăzi la funcția de administrator special al societății, invocând motive medicale.

Crina TODESCU | foto: Facebook

Crina TODESCU, noul administrator special al societății DPC | foto: Facebook

Societatea de drumuri a municipalității, aflată în insolvență, are un nou administrator special, în persoana directoarei economice, Crina Todescu. Decizia a fost luată astăzi, în ședința Adunării Generale a Acționarilor DPC, după ce Lazăr a solicitat revocarea sa. Surse bine informate au menționat că la întâlnire a fost reprezentată și Casa de Insolvență Transilvania, care gestionează situația de la DPC. „Eu am solicitat către AGA această schimbare, ca urmare a problemelor de sănătate pe care le am și de care mă voi ocupa în perioada următoare”, susține inginerul Gheorghe Lazăr, contactat de reporterul Mesagerului de Sibiu.

Informația venită pe surse a fost confirmată și de biroul de presă al Primăriei Sibiu. „În ședința de astăzi a AGA DPC, administratorul special Gheorghe Lazăr a solicitat înlocuirea din funcție din motive de sănătate. AGA DPC a numit-o în locul său, pe funcția de administrator special, pe doamna Crina Todescu”, arată Mirela Gligore, șefa Serviciului Presă şi Comunicare, la solicitarea Mesagerului.

S.C. Drumuri și Prestări Construcții S.A. Sibiu se află, în prezent, în insolvență, conform unei hotărâri pronunțate în data de 12 martie 2015 de Tribunalul Sibiu.


Află mai multe amănunte despre situația de la DPC în ediția tipărită!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*