Există oameni care nu se potolesc! L-a prins Poliția cu nereguli, dar a continuat să conducă și a ajuns în zidul unei case

Un bărbat de 36 de ani conducea pe strada Principală din localitatea Roșia, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în zidul unui imobil.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii Postului de Poliție Roșia au intervenit la locul producerii autotamponării și au constatat că autoturismului îi lipsesc plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 30 iunie a.c., certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului au fost retrase după ce polițiștii l-au depistat pe același bărbat conducând autoturismul în cauză deși valabilitatea ITP-ului și cea a poliței RCA erau expirate.

În aceste condiții, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau înregistrare au fost retrase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*