Experiențe culinare oferite de calfele călătoare

Calfe brutari şi bucătari germani şi francezi vor găti în următoarele trei săptămâni la Sibiu.

„Asociaţia Casa Calfelor Sibiu organizează şi în vara acestui an ateliere de lucru ale calfelor călătoare. În perioada 29 iulie-18 august se întâlnesc din nou, la Sibiu, meşteşugari călători din diferite ţări europene pentru a lucra împreună şi a-şi prezenta meşteşugurile şi tradiţiile. Special la proiectul din acest an este faptul că oferă sibienilor şi turiştilor ocazia de a participa la câteva workshop-uri gastronomice alături de calfele brutar şi bucătar prezente în oraşul de pe malul Cibinului. Brutarii germani şi francezi aduc cu sine în cadrul acestor ateliere o serie întreagă de cunoştinţe cu privire la diverse specialităţi de brutărie – un sector gastronomic foarte bine dezvoltat în Germania şi Franţa“, se arată în comunicatul organizatorilor.

Deschiderea festivă a evenimentului are loc pe 31 iulie, la ora 19,00, în curtea catedralei evanghelice din Piaţa Huet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*