Experiențe culinare pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, plus muzică și o cabină foto. Iată ce-a ieșit!

„Foodie – street food cuisine” reunește douăsprezece dintre cele mai bune food-truck-uri de la noi din țară și invită toți sibienii și turiștii deopotrivă să trăiască experiențe culinare unice.

Burgerii delicioși, fructele de mare meticiulos preparate și alte surprize culinare pe bază de carne le găsiți la rulotele Meat Busters, Coț Coț pe Roț, La Finca Alioli, Drunken Squid, Jernoiu BBQ, Switch.Eat și Das Grillmobil.

Dacă vreți să experimentați gustul unor cartofi prăjiți cu adevărat deosebiți, atunci trebuie să treceți pe la rulota Naked Potatoes.

Cine râvnește la un desert savuros e musai să ajungă la Delicii pe Roți, Mr. Cannoli și Sucre. Cafeaua bună o găsiți la Bicyclet Coffee, iar cel mai bun prosecco este la van-ul cochet al celor de la Prosecco Street.

Și pentru că după o masă copioasă merge și o băutură bună, cele patru baruri WunderBar vă astâmpără setea cu vinuri bune, bere, cocktail-uri și răcoritoare.

„Timp de trei zile, ce care vin pe strada și în Parcul Cetății vor avea ocazia să guste un mix unic de gusturi de la cele douăsprezece branduri participante. Totul se va desfășura într-o atmosferă cu ritmuri alese și concerte live cu trupe și artiști pe măsură. O să fie cu siguranță un fusion excelent de gastronomie, muzică live și multe alte surprize, într-o locație unică, pe strada Cetății”, spun organizatorii „Foodie – street food cuisine”.

Fotografii instant la cabina Selfie Mirror Photobooth

Dacă ajungi la „Foodie – street food cuisine”, nu uita să treci și pe la cabina foto „Selfie Mirror Photobooth”. În fiecare zi, după ora 18.00, cabina foto care îmbină perfect distracția și zâmbetele cu tehnologia de ultima generație îți permite să imortalizezi cele mai faine momente în colajele ce sunt printate instant și poți să le iei acasă pentru o amintire fără egal de la „Foodie – street food cuisine”.

Concerte în parc

’’Foodie – street food cuisine’’ nu înseamnă doar mâncare bună. Pe scena amenajată în Parcul Cetății vor fi concerte cu trupe de top din Sibiu și România. The Noise, Les Elephants Bizarres, Omelette, GOLAN, Yelllow și Sarmalele Reci promit să potolească ”setea” de muzică prin recitaluri și prestații pe măsura festivalului. Onoarea de a face ”încălzirea” pentru concertele din 15, 16 și 17 septembrie, revine lui adub, Tutzi și Dj Camp Sauvage, așa că nu ai motive să nu ajungi la Foodie. Toate concertele încep după ora 18.00, iar intrarea este liberă.

„Foodie – street food cuisine” este o acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Partener principal: Silva. Partener de eveniment: Iello. Parteneri media: Mesagerul de Sibiu, Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Pro FM, Tribuna, Sibiu100%, Stiri de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*