Experimentul Digi24 cu telefoanele DSP, episodul 2. În cât timp se răspunde acum la apel, după detașările anunțate de Tătaru

După ce cei de la Digi24 au așteptat vineri o jumătate de oră să le răspundă cineva de la call center-ul Direcției de Sănătate Publică din București pus la dispoziția bolnavilor sau suspecților de COVID-19, astăzi au reluat acest experiment. Și nu s-au oprit aici. Au sunat și la Direcțiile de Sănătate Publică din Argeș și Prahova. Jurnalistul Digi24 Mădălina Chițu a sunat pe numerele de telefon disponibile la care putem afla nu doar informații despre noul coronavirus, ci putem anunța și dacă am intrat în contact cu un bolnav.

Robot: Ați sunat la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București. Pentru informații de interes public, privind COVID-19 sunați la următoarele numere de telefon. 021. 642….

Jurnalista avea 7 numere de telefon la care putea afla informații. Astfel că a început să sune la ele.

Reprezentant DSP București: Bună ziua. Call center DSP.
Reporter: Bună ziua. Numele meu este Mădălina Chițu, sunt jurnalist la Digi 24. Nu vă rețin foarte mult. V-am sunat pentru a vă întreba dacă acum de când la dumneavoastră, la Direcția de Sănătate Publică, au fost detașați 90 de asistenți medicali, reușiți să faceți față mai ușor solicitărilor?
Reprezentant DSP București: Sună liniile încontinuu, în continuu sună.
Reporter: Câți angajați sunteți acum în biroul respectiv?
Reprezentant DSP București: Haideți să vă dau numărul de telefon că nu pot să vă răspund eu. Da. 021…

Nu doar Direcția de Sănătate Publică din București a fost cea extrem de aglomerată în ultima perioadă, ci și direcția de Sănătate Publică Argeș.

După 5 minute și 5 apeluri răspune cineva.

Reprezentant DSP Argeș: Alo.
Reporter: Bună ziua. Mădălina Chițu de la Digi 24. Nu vă rețin mult pentru că nu doresc să țin această linie ocupată.
Reprezentant DSP Argeș: Aici suntem doar personal de la DSP. Aici la noi la sediul ISU, noi suntem la sediul ISU și răspundem la aceste telefoane dar în limita posibilităților. Avem 3 telefoane. Acum când vorbesc cu dumneavoastră deja am un apel în așteptare.
Reporter: Vă mulțumesc foarte mult, numai bine, sănătate!

Citește mai mult aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/experimentul-digi24-cu-telefoanele-dsp-episodul-2-in-cat-timp-se-raspunde-acum-la-apel-dupa-detasarile-anuntate-de-tataru-1347716

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*