Expoziţia de fotografie “Lupus et Lumen” a artistului Oscar Iustin va fi deschisă publicului sibian în perioada 1-7 octombrie

Sub motto-ul „Lumina fără întuneric este ca albul fără negru”, artistul timişorean Oscar Iustin invită publicul sibian iubitor de artă la o expoziţie de fotografie inedită intitulată „Lupus et Lumen”.

În cadrul expoziţiei, simbolismul nudului este armonios interpretat de obiectivul artistului fotograf pentru a răspunde la întrebarea “Cine sunt eu? Cine suntem noi?”.

Expoziţa fotografică „Lupus et Lumen / Oscar Iustin” este deschisă publicului în perioada 1 – 7 octombrie la Biblioteca Judeţeana Astra din Sibiu, vernisajul acesteia având loc în data de 1 octombrie, de la ora 18:00.

Expoziţia se prezintă publicului sub forma a 20 de opere de fotografie artistică în stil simbolistic reinterpretat, centrat pe ființa umană. “Reprezentarea lupului din noi este adusă aici la rang de artă”, descrie artistul.

Oscar Iustin este un tânăr artist care a intrat în fascinația artei fotografice de la vârsta de 14 ani, când s-a bucurat de primul aparat de fotografiat primit de la bunica sa, Margareta, focalizându-se în decursul evoluției sale de artist fotograf pe subiecte care i-au fost tot timpul dragi: oamenii și emoțiile. În anul 2010 a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, specializându-se pe fotografie și a realizat mai multe expoziții comune și personale, cea mai recentă fiind „TransAparent”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*