Expoziția „Who’s Who“. Asociația Brukenthal von Studio se prezintă

Grupul Brukenthal von Studio s-a format în toamna anului 2016, cu scopul de a retrezi interesul publicului pentru artă și de a dinamiza scena artelor contemporane vizuale din Sibiu.

Membrii săi sunt, în principal, restauratori, conservatori și muzeografi la Muzeul Național Brukenthal. Sunt, totodată, pictori, fotografi și curatori pasionați, care împărtășesc o perspectivă clasică asupra artei. Își doresc să ducă mai departe viziunea și moștenirea baronului Samuel von Brukenthal, fondatorul celui mai vechi muzeu din țară, care a susținut și promovat mereu artiști contemporani lui.

„Who’s Who” este o expoziție de pictură și fotografie care își propune să prezinte publicului artiștii grupului Brukenthal von Studio, alături de o selecție de lucrări reprezentative pentru creația lor. Expun, cu acest prilej, Adrian Luca, Ilie Mitrea, Ioan Muntean, Andrei Popa, Cătălin Precup și Robert Strebeli.

Vernisajul va avea loc miercuri, 6 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Mare de Expoziții de la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei municipiului Sibiu. Expoziția, al cărei curator este Laura Coltofean, va putea fi vizitată până pe 17 septembrie.

Expoziția face parte din proiectul „SIBIU | 2.10”, desfășurat de Asociația Brukenthal von Studio și inclus în Agenda Culturală a municipiului Sibiu pe anul 2017.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*