Familia galben-albastră are un nou membru: kinetoterapeutul Matei Claudiu Balean

Matei Claudiu Balean s-a alăturat staff-ului medical coordonat de Alexandru Mureșanu, având experiență la nivel de seniori în handbal și în baschet. Matei s-a născut în Rădăuți, va împlini în noiembrie 26 de ani și este licențiat al Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, secția Kinetoterapie și motricitate specială, fiind masterand în cadrul aceleasi facultăți.

”Îmi place să aprofundez ceea ce iubesc să fac. De asemenea, am absolvit un curs de masaj și am multe alte specializări, cum ar fi: Kinesio Taping, Terapia Trigger Point, curs de TRX sau Let’s Bands. Sunt o persoană sociabilă, hotărâtă și îmi doresc să îmi aduc contribuția la performanța echipei! Salut fanii din Sibiu și sper să le oferim în acest sezon multe motive de fericire și de mândrie! Hai, CSU Sibiu!”, ne-a declarat Matei.

El a fost timp de trei sezoane kinetoterapeutul echipei de handbal feminin CS Universitatea Cluj, a lucrat alături de naționala de baschet seniori a României înainte de Eurobasket 2017 și a făcut parte din staff-ul medical al lotului național feminin U20 în campania de calificări la Campionatul Mondial de handbal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*