Familia Iohannis a ales o destinație exotică pentru vacanța de Paști

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, se află în vacanţă în insulele Madeira din Portugalia, potrivit presei portugheze. Înainte de a pleca spre destinația sa exotică, Iohannis a sărbătorit Paștele catolic și protestant în Germania, cu familia sa.

Iohannis, care a sărbătorit ieri Paștele după ritul protestant, era aşteptat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, ca în fiecare an, însă nu a mai ajuns la ceremonialul religios din acest sfârșit de săptămână. Apropiații săi au dezvăluit că şeful statului şi soţia sa nu se află în ţară.

Potrivit unor informații neoficiale, Klaus Iohannis a fost la Sibiu în cursul acestei săptămâni, apoi și-a vizitat părinții și sora din Germania, unde a petrecut și Paștele. Pe Facebook, Iohannis le-a urat celor care au serbat Paştele catolic şi protestant „sărbători fericite, sănătate şi încredere”.

Ediția electronică a ziarului Diarios de Noticias relatează că, acum, familia Iohannis se află într-o vizită privată în insulele Madeira.

Administraţia Prezidenţială a transmis, astăzi, un anunț de presă în care anunţă că ohannis se află în vacanţă de Paşte până pe 10 aprilie, fără a preciza unde anume se află şeful statului. „În perioada 6-10 aprilie, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în vacanță de Paști”, se arată în anunțul transmis în această dimineață de Departamentul de Comunicare Publică al Președinției. Familia prezidenţială nu a anunţat oficial ce face de sărbători şi unde va petrece Paştele.

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, situat la aproximativ 580 km de coasta africană, la 860 km de Lisabona și la 400 de kilometri nord de insulele Canare. Madeira constitutuie o regiune ultraperiferică a Uniunii Europene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*