Faraon contraatacă! Petiție pentru retragerea lui Turcan

„Un abuz și o rușine” este felul în care califică omul de afaceri Ciprian Faraon respingerea candidaturii sale pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Sibiu.

Ciprian Faraon

Ciprian Faraon

Luni dimineață, cu o oră înaintea termenului limită de înregistrare a dosarelor, în cursă a apărut și omul de afaceri Ciprian Faraon, însă Comisia de Desfășurare și Organizare a Alegerilor din cadrul Organizației Județene Sibiu a decis să-i invalideze candidatura.

„Am primit pe e-mail adresa de respingere a candidaturii mele. Se invocă o excludere din 2018, care statutar nu a existat. Regret lipsa de fair-play politic a doamnei Turcan, în mod obligatoriu ma voi adresa forurilor superioare interne, dar și instanței de judecată. Teama de competiție spune multe despre un candidat, fie el și cu notorietate națională. Am convingerea că voi câștiga contestația, atât la nivel intern, cât și în instanță. Voi continua să îmi fac campanie până la pronunțarea deciziilor forurilor superioare și a instanței, considerându-mă un candidat eligibil“, a anunțat acesta.

Între timp, a inițiat o petiție online intitulată „Retragerea candidaturii doamnei Raluca Turcan de la președinția organizației județene PNL Sibiu“. „Doresc prin această petiție să reușim să măsurăm credibilitatea politică a doamnei Turcan în rândul simpatizanților PNL Sibiu, a membrilor acestuia, dar și a comunității sibiene care se dorește a fi implicată“, a conchis Faraon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*