FC Hermannstadt a câștigat cu Metaloglobus și este liderul clasamentului Ligii 2

Echipa sibiană a câștigat, ieri, cu scorul de 3-0 (0-0) meciul susținut în deplasare, cu Metaloglobus București, din etapa a XVI-a a eșalonului secund.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt revine în fotoliul de lider al clasamentului Ligii 2. „Alb-roșii” au 37 de puncte, cu unul în plus față de Dunărea Călărași, ocupanta locului secund, și 3 peste Chindia Tîrgoviște.

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 51, prin Cosmin Neagu. Două minute mai târziu, Bogdan Rusu a înscris al doilea gol al echipei locale, iar Răzvan Dâlbea a stabilit rezultatul final cu o lovitură de cap, în urma unui corner (min. 56).

Echipa sibiană a evoluat în superioritate numerică din minutul 47, când un jucător al lui Metaloglobus a fost eliminat.

Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Horațiu Moldovan – Mihai Stancu, Radu Crişan, Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Robert Boboc, Răzvan Dâlbea – cpt. (Radu Necșulescu – min. 67), – Alexandru Neacşa (Andrei Hergheligiu – min. 57), Bogdan Rusu, Petrișor Petrescu – Cosmin Neagu (Radu Criștiu – min. 88).

„Suntem bucuroși pentru această victorie, în urma căreia revenim pe primul loc. Dedicăm acest succes tuturor sărbătoriților de astăzi, cu ocazia Sf. Mihail și Gavril. În prima repriză ne-am creat câteva situații de gol, dar nu am reușit să înscriem. După pauză am spart gheața, am marcat de trei ori și am avut alte câteva situații bune. A contat într-o oarecare măsură și faptul că echipa gazdă a rămas în inferioritate numerică imediat după pauză. Ne așteaptă un meci greu, pe teren propriu, cu Academica Clinceni”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

Până la meciul de duminică, de la ora 14.00, cu Academica Clinceni, de pe Stadionul Municipal, componenții staff-ului tehnic și jucătorii echipei FC Hermanstadt vor participa, în această după-amiază, de la ora 17.00, la o acțiune de promovare a fotbalului sibian în incinta Carrefour.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*