FC Hermannstadt a terminat la egalitate pe terenul campioanei CFR Cluj

Echipa sibiană a obținut un egal în prima etapă din noul an.

Sâmbătă seara, la Cluj, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, FC Hermannstadt și echipa locală CFR au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul contând pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.

Sibienii au deschis scorul în minutul 29, Daniel Tătar învingându-l pe Arlauskis cu un șut din lovitură liberă. Clujenii au egalat în minutul 77, prin golgeterul Ligii 1, George Țucudean. Același Țucudean a executat o lovitură de la 11 metri în minutul 51, dar portarul Cătălin Căbuz a reușit să pareze.

În minutul 7, sibienii au marcat prin Sergiu Popovici, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Antrenorul Vasile Miriuță a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Răzvan Dâlbea (cpt.), Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Lucian Dumitriu, Pedro Moreira (Filip Jazvic – min. 75), Sergiu Popovici – Ștefan Blănaru (Nemanja Mijuskovic – min. 57), Juvhel Tsoumou.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 29 de puncte și continuă să ocupe locul 7 în clasamentul Ligii 1.

„Nu şi-au creat ocazii, noi am controlat total partida. Eu eram desemnat să execut, dar se mai întâmplă să ratezi. M-am grăbit puţin la penalty, noi avem şi probleme la punctul cu var acolo, cam sare mingea. Am ratat, se mai întâmplă. Am fost foarte concentraţi, s-a întâmplat să luăm gol, asta e, a fost o execuţie foarte bună, dar puteam să revenim de atâtea ori. Şi punctele acelea pe care le faci sunt bune, se pun la clasament şi te ajută la un moment dat”, a declarat vedeta Clujului, George Țucudean.

În etapa a XXIII-a, echipa sibiană evoluează pe Arena Națională în compania vicecampioanei FCSB. Meciul este programat luni, 11 februarie, de la ora 20.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*