FC Hermannstadt a terminat la egalitate pe terenul campioanei CFR Cluj

Echipa sibiană a obținut un egal în prima etapă din noul an.

Sâmbătă seara, la Cluj, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, FC Hermannstadt și echipa locală CFR au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul contând pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.

Sibienii au deschis scorul în minutul 29, Daniel Tătar învingându-l pe Arlauskis cu un șut din lovitură liberă. Clujenii au egalat în minutul 77, prin golgeterul Ligii 1, George Țucudean. Același Țucudean a executat o lovitură de la 11 metri în minutul 51, dar portarul Cătălin Căbuz a reușit să pareze.

În minutul 7, sibienii au marcat prin Sergiu Popovici, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Antrenorul Vasile Miriuță a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Răzvan Dâlbea (cpt.), Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Lucian Dumitriu, Pedro Moreira (Filip Jazvic – min. 75), Sergiu Popovici – Ștefan Blănaru (Nemanja Mijuskovic – min. 57), Juvhel Tsoumou.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 29 de puncte și continuă să ocupe locul 7 în clasamentul Ligii 1.

„Nu şi-au creat ocazii, noi am controlat total partida. Eu eram desemnat să execut, dar se mai întâmplă să ratezi. M-am grăbit puţin la penalty, noi avem şi probleme la punctul cu var acolo, cam sare mingea. Am ratat, se mai întâmplă. Am fost foarte concentraţi, s-a întâmplat să luăm gol, asta e, a fost o execuţie foarte bună, dar puteam să revenim de atâtea ori. Şi punctele acelea pe care le faci sunt bune, se pun la clasament şi te ajută la un moment dat”, a declarat vedeta Clujului, George Țucudean.

În etapa a XXIII-a, echipa sibiană evoluează pe Arena Națională în compania vicecampioanei FCSB. Meciul este programat luni, 11 februarie, de la ora 20.00.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat