FC Hermannstadt: al șaptelea succes consecutiv pe teren propriu în campionat | VIDEO

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 3-2 (2-0), meciul disputat în compania formației Dacia Unirea Brăila, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii 2.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menține pe primul loc, cu 32 de puncte, unul mai mult decât următoarea clasată, Dunărea Călărași, și 5 în fața ocupantei locului 3, Chindia Târgoviște.

foto: Vali Macrea

FC Hermannstadt a deschis scorul încă din minutul 6, prin Bogdan Rusu. Pe contraatac, atacantul a trimis în plasă cu un șut pe sub portarul Țicrea. Acesta este al nouălea gol reușit de Rusu pentru echipa sibiană, în acest sezon, el ocupând locul 2 în clasamentul golgeterilor Ligii 2.

Sabin Lupu a stabilit rezultatul primei reprize, cu 10 minute înainte de pauză, iar Lucian Dumitriu a marcat al treilea gol al echipei sibiene, cu un șut din marginea careului mare (min. 50).

Pe lângă cele trei goluri, fotbaliștii sibieni au irosit alte câteva ocazii bune de a mai marca, printre care s-au numărat și patru șuturi în bară (Dâlbea – min. 22; Hergheligiu – min. 26; Bogdan Rusu – min. 65 și 67).

Dacia Unirea Brăila a redus din diferență în finalul întâlnirii, prin Andrei Banyoi (min. 87) și Alexandru Pop (min. 90+2).

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Radu Crișan, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Lucian Dumitriu – Andrei Hergheligiu, Bogdan Rusu (Iulian Popa – min. 75), Alexandru Neacșa (Sabin Lupu – min. 24) – Cosmin Neagu (Ștefan Blănaru – min. 68).

foto: Vali Macrea

FC Hermannstadt joacă din nou pe Stadionul Municipal din Sibiu, miercuri, 25 octombrie, de la ora 14.00, cu FC Voluntari, în 16-imile de finală ale Cupei României. Biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare la casieriile stadionului, în dimineața meciului, începând cu ora 10.00.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*