FC Hermannstadt dă piept cu FC Botoșani

AFC Hermannstadt întâlnește pe FC Botoșani în etapa a XI-a din turul Ligii I.

Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30, pe Stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș, pe teren propriu.  Ambele echipe sunt proaspăt calificate în optimile Cupei României.

„Suntem în fața unui joc important, un joc dificil. E un joc care ne poate readuce încrederea și un obiectiv pozitiv în grup. Ultimul joc vine ca un argument în acest sens și putem spera într-un rezultat pozitiv pentru meciul de sâmbătă. Din păcate, avem o problemă după meciul din Cupa României cu Chindia. Kevin Rimane s-a accidentat și așteptăm rezultatul unui control medical mai amănunțit. Energiile și concentrarea sunt pentru echipa la care lucrez acum. Am amintiri și prietenii făcute la Botoșani. Am spus mereu că avem nevoie de suporteri să fie alături de noi. E foarte important sprijinul lor. Avem nevoie să ne înțeleagă atunci când trecem prin momente grele, iar acesta nu este un reproș. Ne dorim să facem împreună o comunitate apropiată, frumoasă, bazată pe respect reciproc. Asta este acum FC Hermannstadt, o familie. Sperăm ca pe final de octombrie sau început de noiembrie să ne întoarcem la Sibiu, să fim acasă”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Suporterul, al 12-lea jucător

În meciul de Cupă contra Chindiei Târgoviște, Alexandru Vodă, Mattia Persano și Loren Niță au debutat oficial pentru echipa sibiană. „Mă bucur că echipa a reacționat bine la eliminarea mea și au dus echipa mai departe în Cupa României. Voi munci în continuare și sper să debutez în curând și în Liga I. Fără suporteri nu avem aceeași putere. Sunt al 12-lea jucător pentru noi! Ținând cont că meciurile noastre de acasă se dispută la Tg. Mureș, cred că suporterii noștri au fost alături de noi atât cât s-a putut și apreciem asta”, a declarat Vodă.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*