FC Hermannstadt, în derby-ul campionatului

Echipa locală de fotbal va disputa, duminică, 25 februarie, de la ora 15, primul meci oficial din acest an, tocmai pe terenul liderului Ligii 2, Dunărea Călărași.

„Băieții noștri s-au pregătit bine în pauza competițională și acum așteaptă cu nerăbdare să reintre pe gazon în meciurile oficiale. 2018 va fi anul lor! 2018 va fi anul promovării! 2018 va fi anul nostru!“, este mesajul responsabililor echipei către suporterii sibieni.

Autocare pentru suporteri

Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, a anunțat că va pune la dispoziția fanilor sibieni autocare pentru deplasarea la Călărași. „Pe cei care doresc să ne însoțească îi rugăm să ia legătura cu noi pe pagina de Facebook a clubului, să încercăm să organizăm această deplasare astfel încât să avem un număr de susținători mai mare la meci, în afara celor care fac parte din galerie”, a spus Birț.

Mulțumit de pregătire și de transferuri

În această iarnă, FC Hermannstadt i-a transferat pe Olivian Surugiu, Alexandru Curtean, Cristian Danci (toți trei de la Gaz Metan Mediaș), Alexandru Coman (CS Balotești) și Alexandru Târnovan (FC Botoșani). Birț s-a declarat foarte mulțumit atât de cele două stagii de pregătire, cât și de jucătorii transferați în această iarnă. „Sunt foarte mulțumit de perioada de pregătire. Prima parte, făcută la Sibiu, a fost foarte bună, utilă. Am fost și eu câteva zile în cantonamentul din Antalya. Am rămas impresionat de condițiile pe care le-am avut în Turcia, de adversarii pe care i-am întâlnit. Am înțeles și eu care este diferența între un stagiu de pregătire în țară și unul peste hotare, datorită condițiilor pe care noi nu le avem, din păcate. Băieții s-au pregătit foarte bine. Am adus jucători cu experiență în Liga 1, care s-au integrat foarte bine. În afara faptului că sunt jucători buni, sunt băieți care au un caracter așa cum ne-am dorit. Practic, un atu al echipei FC Hermannstadt a fost familia din vestiar și mă bucur că acești jucători care au venit acum s-au integrat foarte repede în familia noastră”, a adăugat președintele clubului.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*