FC Hermannstadt, luptă disperată în deplasare cu Dinamo

În etapa a VII-a din play-out-ul Ligii 1, A.F.C. Hermannstadt joacă în deplasare contra celor de la Dinamo București.

Ambele echipe sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării și obținerea unui loc de baraj, ce ar putea asigura rămânerea în primul eșalon fotbalistic. Bucureștenii vin după o serie de trei victorii în ultimele trei meciuri din Liga 1, ocupând acum locul 5 în play-out, cu 24 de puncte. Cu un egal, două victorii și o înfrângere, FCH este pe locul 9 în clasamentul play-out-ului, cu 20 de puncte. Pentru această confruntare, din lotul sibienilor vor lipsi fundașul Patricio Matricardi și atacantul Drazen Bagaric, ambii accidentați.

,,Cât timp ne aflăm pe un loc retrogradabil, depindem și de ce rezultate fac celelealte echipe. Dar în primul rând depindem numai de noi. Este o luptă strânsă, dar vom merge la Dinamo să luăm toate cele trei puncte. Mai sunt 9 puncte în joc și se poate întâmpla orice. Dinamo București este o echipă bună, o echipă care pe fază ofensivă crează foarte mult. Au, totuși, problemele lor pe care sperăm să le putem specula. Din punctul meu de vedere, ei depind foarte mult de jocul lui Nemec, Anton și de centrările lui Sorescu. Au jucători de calitate”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în Liga 1. Cei de la Dinamo București au câștigat de patru ori, un joc s-a terminat cu victoria FCH, iar celelalte trei partide s-au încheiat la egalitate.

Meciul va avea loc în această seară, de la ora 21:15, pe Stadionul Ștefan cel Mare din București, fără suporteri în tribune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*