FC Hermannstadt pregătește debutul în Liga a II-a

FC Hermannstadt a revenit la Sibiu, după cantonamentul de pregătire de la Săcele, și intră în linie dreaptă pentru începerea campionatului Ligii a II-a.

În 10 iulie, fotbaliștii sibieni au învins, într-un meci amical, ultimul din cantonament, FC Precizia Săcele, cu scorul de 3-0. Pentru echipa antrenată de Pelici au înscris Petrișor Petrescu (2 goluri) și Bogdan Rusu. Victoria este una de moral, după eșecul de la Sf. Gheorghe, cu prim-divizionara din localitate.

Înfrângere cu Sepsi

Fotbaliștii sibieni au cedat, sâmbătă, la Sf. Gheorghe, cu scorul de 3-1 (2-0) meciul disputat cu echipa locală Sepsi OSK, nou-promovată în Liga I. În ciuda înfrângerii, jucătorii pregătiți de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au făcut un joc bun. FC Hermannstadt ar fi putut deschide scorul încă din minutul 3, când Blănaru a șutat în bară. Până la pauză, Sepsi a punctat de două ori, o dată în urma unei lovituri de la 11 metri. Sibienii au redus din diferență după pauză, Cîrstean reluând în plasă un balon centrat de Neacșa. Până la final, gazdele au mai înscris o dată, rezultatul final fiind 3-1.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat din primul minut Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Robert Bratu, Radu Crișan (Cătălin Pîrvulescu 46), Claudiu Pamfile (Alexandru Străulea 77), Răzvan Dâlbea (Adrian Cîrstean 60), Lucian Dumitriu (Radu Necșulescu 68), George Monea, Bogdan Rusu (Bogdan Piko 60), Sabin Lupu (Alexandru Neacșa 46), Ștefan Blănaru.

„Chiar dacă am pierdut acest meci, suntem mulțumiți de modul în care s-au comportat jucătorii în teren. Nu trebuie uitat faptul că am întâlnit o echipă care a promovat, anul acesta, în Liga I, care va juca de acum încolo cu echipele de calibru din fotbalul românesc și care mai are o săptămână până la începerea campionatului, deci se află la un alt nivel cu pregătirea. Noi mai avem câteva săptămâni până la debutul noului sezon în Liga a II-a, ne aflăm în plină perioadă de acumulări. Una peste alta, sunt mulțumit de modul în care s-au comportat băieții”, a declarat președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*