FC Hermannstadt s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României | VIDEO rezumat și declarații Alexandru Pelici

După FC Voluntari, deținătoarea Cupei României și a Supercupei, FC Hermannstadt a mai eliminat o grupare din Liga 1 în competiția KO. Echipa sibiană a obținut calificarea în sferturile de finală după ce a învins-o cu scorul de 2-0 (0-0) pe Juventus București.

Scorul a fost deschis prin autogolul lui Morariu, fundașul reluând în propria poartă, cu capul, un balon centrat de Mihai Stancu (min. 60). Şapte minute mai târziu Daniel Tătar a majorat diferența cu un șut din afara careului mare.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat Horațiu Moldovan – Mihai Stancu, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Răzvan Dâlbea (Robert Boboc – min. 76), Radu Necșulescu – Sabin Lupu (Andrei Hergheligiu – min. 54), Bogdan Rusu, Iulian Popa – Adrian Cârstean (Alexandru Neacșa – min. 63).

Următorul meci al echipei FC Hermannstadt e programat duminică, 3 decembrie, de la ora 12:00, pe stadionul din Buftea cu CS Baloteşti. Partida contează pentru etapa a XX-a a Ligii 2, prima din retur. FC Hermannstadt a încheiat turul pe primul loc, cu 44 de puncte, în vreme ce CS Balotești se situează pe locul 18, având 17 puncte.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat