FC Hermannstadt și-a întărit atacul | VIDEO

FC Hermannstadt și-a prezentat, ieri, ultimele achiziții. Este vorba despre atacanții Dan Roman și Andrei Herghelegiu, ambii cu experiență în Liga I.

Astfel, echipa sibiană și-a securizat atacul. FC Hermannstadt are în lot șase atacanți de valori egale, iar responsabilii echipei sibiene afirmă că cei doi nu au fost aduși pentru a crea concurență în compartimentul ofensiv, ci pentru a oferi mai multe variante pentru conducerea tehnică a formației. Dan Roman, fostul atacant al echipei Gaz Metan Mediaș, se declară pregătit doar 80 la sută și de aceea va evolua, mai întâi, în acest week-end, la echipa a doua a clubului. La rândul său, Herghelegiu spune că a venit la Sibiu pentru că vrea să joace cât mai mult, deoarece la fosta echipă nu a avut parte de prea multă încredere din partea antrenorilor. De altfel, cei doi fotbaliști au declarat că au ales FC Hermannsdat pentru a duce echipa în Liga I.

13 jucători transferați

FC Hermannstadt a fost una dintre cele mai active echipe pe piața transferilor în această vară din cadrul Ligii 2. Astfel, au fost aduși la echipa sibiană 13 jucători. „Lotul este unul bun, complet și care oferă multe soluții pentru conducerea tehnică. Prin achiziția acestor atacanți, echipa va avea o forță mai mare în atac. Nu vom mai face nici o achiziție în acestă perioadă“, a declarat, ieri, Teodor Birț, președintele clubului sibian.

Beza vrea „mai multă creativitate“

Antrenorul secund al echipei FC Hermannstadt, Eugen Beza, afirmă că Roman și Herghelegiu vor aduce „mai multă creativitate și forță pentru echipă. Sunt jucători pe care îi cunosc foarte bine“. FC Hermannstadt va întâlni, duminică, ora 12, la Motru, formația Pandurii Târgu Jiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*