Feerie pe gheaţă

 

Ansamblul numără peste 50 de balerini patinatori, mulţi campioni europeni, mondiali sau olimpici

Ansamblul numără peste 50 de balerini patinatori, mulţi campioni europeni, mondiali sau olimpici

Cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume le va oferi sibienilor o reprezentaţie de neuitat în luna ianuarie.

Evenimentul va deschide seria manifestărilor culturale ale anului 2013 și se anunță de pe acum unul dintre cele mai grandioase spectacole din această iarnă.

 

Turneu naţional

 

Spectacolul Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg face parte dintr-un turneu național care mai include orașele Timișoara, Cluj, București și este sprijinit de Ambasada Federaţiei Ruse la Bucureşti și de Primăria și Consiliul Județean Sibiu. Oraşul de pe malurile Cibinului are onoarea să găzduiască acest eveniment în data de 18 ianuarie, la Sala Transilvania.

 

Renume internaţional

 

Ansamblul este considerat una dintre „bijuteriile“ Rusiei. Producţiile sale de succes au fost găzduite de peste 7.000 de scene din toată lumea, din SUA şi Canada, până în Olanda, Germania, Portugalia, China, Taiwan şi Coreea. În cadrul turneului susținut în România, celebrii patinatori vor pune în scenă capodoperele „Lacul lebedelor”, „Spărgătorul de nuci” și „Romeo și Julieta”. Publicul sibian va putea urmări opera lui Piotr Ilici Ceaikovski, „Spărgătorul de nuci”. Datorită complexității producției tehnice și succesului înregistrat la reprezentaţiile precedente, spectacolul de la Sibiu va fi pus în scenă de două ori în aceeași zi, de la ora 18.00 şi de la ora 21.00, pentru a satisface cererea mare de bilete.

 

Bilete online

 

Biletele pentru reprezentaţii pot fi achiziționate deja online pe site-ul www.eventim.ro și www.dieselclub.ro, dar și de la agenția teatrală de pe b-dul Nicolae Bălcescu nr. 17. Prețurile biletelor variază, în funcție de categoria locului, între 78 și 298 de lei.

 

12

mii de spectatori va avea turneul în România, estimează organizatorii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*