Femeie necunoscută, lovită de tren

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale efectuează verificări pentru a stabili identitatea unei femei, care în data de 17 decembrie a fost accidentată mortal de un tren în zona staţiei CFR Miercurea Sibiului. Orice persoană care poate oferi informaţii este rugată să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Femeia neidentificată are 40-45 de ani, 1,60-1,70 metri înălţime, 70-80 de kilograme, piele albă, corpolenţă robustă, faţă ovală, frunte mijlocie, păr negru, drept, de lungime medie, ochii verzi. Sub ochiul drept prezintă o aluniţă de aprox. 0,5/1 centimetri de culoarea pielii, iar pe abdomen, în partea dreaptă, sunt prezente două cicatrice provenite în urma unor operaţii abdominale.

Femeia purta o căciulă roşie, bluza albastru/verde cu un fulg de nea aplicat în zona pieptului, bluză de trening neagră cu imprimeuri albe în zona buzunarelor,  bluză neagră cu patru dungi paralele albe în zona pieptului, colanţi albastru-gri, ciorapi albastru cu negru, pantofi negru din piele.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea acestei femei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, face apel subcomisarul Luciana Balteş, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*