Fiesta la Târgoviște! FC Hermannstadt a promovat matematic în Liga 1

Fotbaliștii lui Alexandru Pelici au obținut lângă Turnul Chindiei punctul de care mai aveau nevoie pentru a obține promovarea în Liga 1.

Sibienii au deschis scorul, au fost egalați, dar la final ambele echipe au fost mulțumite, mai ales că și dâmbovițenii și-au asigurat locul care le permite să dispute ”barajul” pentru accederea în primul eșalon.

foto: Digi Sport

Imediat cum partida de la Târgoviște s-a terminat, ardelenii au declanșat fiesta, în timp ce la stația de amplificare a arenei s-au auzit acordurile celebrei melodii ”We are the Champions”. După ce au făcut hora bucuriei, la mijlocul terenului, și s-au stropit din belșug cu șampanie, petrecerea a continuat și în vestiar. Înainte de a merge la cabine, fotbaliștii de la FC Hermannstadt s-au dus și la galerie, acolo unde au sărbătorit suucesul în stil nordic, făcut celebru de Islanda la Euro 2016.

Astfel, în doar câteva zile, cei de la Hermannstadt au realizat două performanțe ce părea greu de îndeplinit la începutul sezonului. Sibienii vor lupta cu trofeul pe masă în finala Cupei României cu CS U Craiova, duminică, 27 mai, iar din sezonul viitor se vor duela cu granzii fotbalului românesc.

„Plecând de la organizarea clubului, a tuturor lucrurilor care pot aduce performanţă, există muncă, modestie şi hărnicie. Astea sunt ingredientele succesului nostru. E un an frumos la Sibiu. E istorie deja, am ajuns în finala Cupei României. O echipă din Sibiu nu a ajuns niciodată în finala Cupei. Fotbalul ne-a arătat că se poate orice. Nimeni nu ne dădea nicio şansă, nici când am picat cu Voluntari. Ce să mai vorbim de Steaua? Ne vom juca şansa şi în faţa Craiovei. Pornim cu şansa a doua, e o echipă care s-a luptat la titlu. Sperăm să avem fanii lângă noi. Cu siguranţă, Craiova îi va avea”, a spus Pelici, după calificarea în finală.


sursa: Digi Sport

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*