Filiala USR Șelimbăr și-a ales o nouă conducere și își propune câștigarea alegerilor locale și parlamentare

În data de 3 octombrie, primul Birou Local al filialei USR Șelimbăr și-a încheiat mandatul, iar Adunarea Generală a membrilor a fost convocată să aleagă noua structură de conducere.

În urma votului, rezultatele au fost următoarele: Daniel Vidrighin, reales președinte, Daniela Ilie și Cristina Horotan sunt vicepreședinții filialei, iar restul structurii de conducere va fi completată de Daniel Vecerzan, Valentin Asproiu, Daniel Mustață și Ovidiu Chidu.

Conform statutului, filiala va avea și o comisie de arbitraj, formată din Marian Mircea, Anton Diță și Ciprian Grecu, dar și un cenzor, Mariana Scorța.

La finalul ședinței, Daniel Vidrighin s-a declarat „foarte mulțumit” de rezultate, deoarece „Biroul Local este echilibrat și reprezentativ pentru comuna Șelimbăr”. „După 6 luni de la înființare, am apucat să cunosc o echipă extraordinară, cu oameni noi în politică, implicați și extrem de competenți, ceea ce îmi dă încrederea că vom veni cu proiecte ce vor avea rezultate palpabile, soluții concrete la problemele de maximă urgență ale comunei”, a mai adăugat acesta.

„În perioada ce urmează ne vom concentra pe campania pentru alegerile prezidențiale ale candidatului Alianței USR PLUS Dan Barna, consolidarea alianței cu partenerii de la PLUS Șelimbăr, punerea în dezbatere publică a Programului de Guvernare Locală și desemnarea candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Șelimbăr. Pe termen mediu și lung ne dorim un dialog constructiv cu comunitatea din Șelimbăr, atragerea de noi membri și câștigarea alegerilor locale și parlamentare”, se arată într-un comunicat al formațiunii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*