Filmul “Mo”, cu Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, se vede pe 9 octombrie la Sibiu | CÂȘTIGĂ o invitație la film!

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir vin la Sibiu miercuri, 9 octombrie, de la ora 20:45, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, pentru a prezenta, în avanpremieră, “Mo”.

Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.

Un film cu Dana Rogoz, Răzvan Vasilescu și Madalina Craiu.

 

 

”Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir.

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo” a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo, iar în România a rulat în avanpremieră la TIFF.

Începând cu data de 4 octombrie, ”Mo” va rula în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.


Mesagerul de Sibiu, partener media al evenimentului, oferă cititorilor fideli șansa de a câștiga prin tragere la sorți o invitație la proiecția filmului „Mo”. Toți fanii paginii noastre de Facebook intră automat în tragerea la sorți care va avea loc marți, 8 octombrie, la ora 12. Se vor acorda două invitații, fiecare valabilă pentru două persoane. Rezultatele vor fi publicate pe https://www.facebook.com/MesagerulSB/.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*