Firmele JIFA și Electromec și-au prelungit parteneriatul cu BC CSU Sibiu

Doi parteneri importanți ai BC CSU Sibiu continuă să sprijine baschetul sibian și în sezonul 2017/2018.

SC Jifa SRL și SC Electromec SA sunt alături de galben-albaștri, pentru al treilea sezon consecutiv. „Parteneriatele începute în urmă cu două sezoane s-au transformat în prietenii și suntem extrem de bucuroși de fiecare dată când realizăm că partenerii se implică activ în sprijinirea echipei. Le mulțumim societatiilor Jifa și Electromec pentru frumoasa prietenie pe care o manifestă față de BC CSU Sibiu și ne dorim ca împreună să continuăm creșterea competitivității și performanțelor echipei noastre de suflet!”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Horațiu Floca și Vasile Jugărean (JIFA)

„​Mă bucur că din 2015 reușesc să sprijin, atât financiar, cât și moral, echipa. Consider că facem parte dintr-o comunitate care ne unește și care aduce un plus de valoare calității noastre umane. De aceea mă bucur să susțin baschetul sibian. Se spune că  «A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres și a lucra împreună este un succes».  Sunt mândru să fac parte din această comunitate și să fiu un vultur galben-albastru. Urez echipei mult succes în noul sezon, să aducă trofeul acasă la Sibiu, unde îi este locul!”, a declarat Vasile Ieronim Jugărean, reprezentant JIFA.

„Împreună cu o galerie extraordinară, continuăm să fim alături de echipa noastră favorită și în sezonul care urmează și de la care avem așteptări mari! Avem încredere în proiectul nostru și susținem o echipă care poate pune probleme reale la titlu”, a declarat Lucian Sorica, director general Electromec.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*