Fodor crede în noul spital și așteaptă de la noul Guvern să-și mențină angajamentul de susținere

Primarul Sibiului crede că viitorul Guvern nu va pune bețe-n roate construcției noului spital județean și că ar trebui să susțină în continuare proiectul.

„Ar fi o stare de normalitate, după cum a spus și președintele partidului, Dragnea. O stare de normalitate presupune că, dacă un guvern își ia un angajament, atunci trebuie să continue pe aceeași linie, pentru că anunțul a fost făcut public și nu în spatele ușilor închise“, a apreciat Fodor. În paralel, în 2018, administrația local va lucra la un studiu privind noul Spital de Pediatrie și va încheia un protocol de colaborare cu Consiliul Județean pentru construcția noului spital județean, ce va include și noul Spital de Pediatrie.

În altă ordine de idei, Astrid Fodor s-a declarat de acord cu propunerea USR, care îi invită pe sibieni să se implice în cheltuirea unei părți a bugetului. Însă lucrurile sunt abia la început, deoarece municipalitatea abia creionează un proiect de buget participativ. Fodor a discutat anul trecut pe această temă cu Emil Boc, primarul Clujului.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat