Fostul lider al USR Sibiu a plecat la AUR!

Raluca Amariei, unul dintre membrii fondatori ai organizației județene USR Sibiu, a devenit vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), cea mai controversată formațiune politică a momentului.

Amariei a revenit oficial în politică și își dorește ca, în 2024, AUR „să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români”.

 

„Am cântărit, am măsurat și am decis: merg mai departe. Mă încăpățânez să continui misiunea pe care mi-am asumat-o acum cinci ani, de a contribui la schimbarea clasei politice din România. Începând de astăzi voi pune umărul la dezvoltarea si profesionalizarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din poziția de vicepreședinte. Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Am întâlnit în AUR oameni integri, animați de dorința de a face bine (în) România. Cu unii dintre ei am lucrat deja și mă bucur că s-au alăturat acestui demers. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a declarat ea.

Raluca Amariei a condus filiala USR Sibiu și a ocupat și funcția de vicepreședinte la nivel național al partidului înființat de Nicușor Dan, însă a părăsit Uniunea Salvați România în iulie 2020, motivând că „în loc să impună un mod nou de a face politică, se contaminează el însuși, încet-încet, cu metehnele partidelor vechi”.


Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*