Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au trecut cu bine de vizita medicală

Joi și vineri, componenții echipei FC Hermannstadt au efectuat vizita medicală.

Rând pe rând, jucătorii au fost testați de medicii de specialitate, iar concluziile sunt îmbucurătoare. „Jucătorii echipei FC Hermannstadt s-au prezentat la Policlinica Diamed pentru obișnuita vizită medicală. Acestora li s-a recoltat sânge și au efectuat o serie de analize, printre care se numără profilul hepatic, EKG, audiometrie, spirometrie sau ecografia abdominală. Nu am detectat niciun fel de probleme, absolut toți jucătorii sunt apți din punct de vedere medical, astfel că nu le mai rămâne decât să facă o pregătire de iarnă cât mai bună, iar la finalul sezonului să ne facă nouă, tuturor suporterilor, un cadou frumos, promovarea în Liga 1”, a declarat Gabriel Bolca, managerul Policlinicii Diamed.

„Ne bucurăm că am trecut cu bine vizita medicală. Toți jucătorii sunt apți pentru efort. Au existat unele mici probleme cu greutatea, în cazul unora, dar în scurt timp acestea vor fi rezolvate”, a afirmat, la rândul său, antrenorul secund al echipei sibiene, Eugen Beza.

Fotbaliștii sibieni vor intra de marți, 16 ianuarie, până pe 26 ianuarie, într-un cantonament centralizat, în localitate, la Hotel Sport, situat în imediata vecinătate a Stadionului Municipal. În această perioadă „alb-roșiii” vor susține și trei meciuri de verificare, cu prim-divizionara ACS Poli Timișoara, Performanța Ighiu și ACS Steagul Roșu Brașov.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*