FOTO: UPDATE: Accident grav pe A1, în Săliște. Sunt trei oameni morți și doi răniți

Trei persoane au murit și două sunt rănite, după ce un autoturism s-a ciocnit pe autostrada A1 cu un utilaj de deszăpezire.

IPJ Sibiu a anunțat că accidentul s-a produs pe A1, în Săliște, pe sensul Deva – Sibiu, între un autoturism și un utilaj aparținând DRDP Brașov.

„Din primele informații, sunt implicate 5 persoane, dintre care 3 persoane sunt încarcerate”, a anunțat ISU Sibiu.

ISU Sibiu intervine cu 3 echipaje SMURD, 1 autospecială de transport și salvare victime multiple, 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

Update ISU: Pompieri au descarcerat trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului.

Alte două persoane implicate – două bărbați de 17 și 20 de ani – au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate.

UPDATE 2: A1, km. 270, Deva – Sibiu, traficul a revenit la normal.

„Este un context tragic în care atragem atenția conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în condiții de ninsoare, carosabil umed sau acoperit cu mâzgă ori polei și să mărească distanța de siguranță între autovehicule. La fel de important este ca șoferii să nu conducă obosiți și nici sub influența alcoolului, manifestând atenție sporită la eventualele blocaje în trafic sau la prezența utilajelor de deszapezire” – IPJ Sibiu. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*