FOTO: UPDATE: Copilă de 12 ani căutată de polițiști după ce a plecat pe jos din Cisnădie către Sibiu

Poliţiştii sibieni caută o fată de 12 ani care a plecat ieri de la bunicul ei într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


Polițiștii din Cisnădie au fost sesizați ieri de către o femeie din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră, NEAMȚU TEODORA ANTONIA, în vârstă de 12 ani, a plecat în prima parte a zilei, jurul orei 11:00, de la domiciliul bunicului ei, din localitatea Cisnădie, fără a mai reveni.

Din cercetări s-a stabilit că fata a plecat de la domiciliul bunicului ei din Cisnădie spre municipiul Sibiu, în jurul orei 11:00, pe jos, pe DJ 106 C.

IPJ Sibiu: „Facem un apel către toti cetățenii care au observat-o în trafic sau poate au luat-o la ocazie, să apeleze 112 sau să informeze de urgență orice unitate de poliție sau polițist”.

Semnalmente: 165 cm înălțime, 50 kg, păr brunet, lung, ochi căprui, ten alb, statură robustă.

La data dispariției purta o geacă roșie, pantaloni jeans albastru, încălțăminte sport de culoare neagră cu paiete multicolore și avea asupra ei un rucsac negru în care avea un laptop.

Semne particulare: aluniță în zona barbiei, pe partea stângă.

Cei care pot oferi informaţii despre această minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE ora 09.54: Din fericire, în urmă cu câteva minute minora a fost depistată. Nu a fost victima nici unei infracțiuni.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*