Francofonia si insertia profesionala, la Facultatea de Litere a ULBS

Lectoratul Francez al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu si site-ul de recrutare francofon Franco-Jobs.com organizeaza, pe data de 28 martie, la Facultatea de Litere din Sibiu, evenimentul «Francofonia si insertia profesionala».
Evenimentul este gazduit in cadrul seminarului «Stagiile de practica profesionala in pregatirea studentului pentru viata activa. Bilant si perspective», organizat in cadrul proiectului realizat de Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu, co-finantat de Fondul Social European POSDRU/22/2.1/G/30859.
Evenimentul se adreseaza studentilor francofoni sau nu din toate facultatile din Sibiu, care sunt interesati de un plan de cariera si doresc sa intalneasca fata in fata principalele societati cu capital francez din Sibiu, sau mai mult, sa se informeze referitor la oportunitatile de angajare in societatile franceze din Romania.   
Deschiderea evenimentului se va face prin interventia domnului Pascal Fesneau, Consul onorific al Frantei la Cluj. Ulterior, responsabili HR experimentati vor tine un atelier interesant si bogat in sfaturi de cariera.   
“90.000 de salariati romani lucreaza in 6.500 societati franceze. In acelasi timp, limba franceza si valorile solidaritatii si dialogului promovate de francofonie sunt foarte apreciate de catre societatile straine din Romania”, au mentionat organizatorii evenimentului, intr-un comunicat de presa.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat