Galben-albaștri primesc vizita celor de la Timba

baschetCSU Atlassib Sibiu primește mâine, vizita timișorenilor de la Timba, în etapa a VII-a a campionatului. Baschetbaliștii sibieni speră la o victorie și spun că ambele echipe pleacă de pe picior de egalitate.

”Plecăm cu șanse 50%-50%. Toate meciurile pe care le-au pierdut (n.r. Timba Timișoara), le-au pierdut pe muchie de cuțit, la câteva puncte. Am vizionat meciuri, jucătorii, și sunt o echipă puternică. Ca să câștigăm va trebui să ne apărăm bine, în primul rând, de acolo pleacă totul, să jucăm mai raipd și să ne repectăm rolul în atac. Ne dorim să avem sala plină și fanii să fie alături de noi. Avem nevoie de fani. Datorită lor am câștigat atâtea meciuri până acum și îi așteptăm în continuare să vină la sală”, spune Octavian Popa Calotă.
CSU Atlassib Sibiu are momentan mici probleme la lot, legate de câteva accidentări, însă antrenorul galben-albaștrilor speră ca mâine, echipa să poată face un meci bun. Timba Timișoara are, până acum, o victorie din cinci meciuri disputate, iar Sibiul și-a adjudecat 3 victorii, până acum, și a pierdut două meciuri.
”Ei au o singură victorie până acum, dar au, pe de altă parte, o echipă foarte bună. Au șase jucători străini foarte buni și, așa cum s-a văzut, ei au fost aproape de victorie la fiecare meci, au pierdut doar la 5 , 7 sau 8 puncte, așa că această echipă va însemna ceva. Pe de altă parte, noi avem ceva probleme la echipă, ceva accidentări, iar meciul acesta nu va fi ușor deloc. Sper că vom supraviețui și în aceste condiții, pentru că încă nu știu cum vom juca mâine, dar vom da totul sa trecem de acest meci așa cum toată lumea așteaptă, cu o victorie.. Sunt trei accidentări, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mâine sper ca toată lumea să fie pe foaie, dar nu știu în ce măsură vor putea cu toții să ajute echipa”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
În plus, pentru că partida din această etapă nu va fi televizată, antrenorul lansează fanilor invitația de a fi în sală, să încurajeze echipa.
”Vreau să folosesc această oportunitate pentru a invita fanii noștri la sală, pentru că în acest meci vom avea nevoie de ei. Tot timpul avem nevoie de fanii noștri, dar acum este mai deosebit pentru că meciul este marțea, oamenii ar trebui să stea relaxați….În plus, la prima vedere, Timba nu pare o echipa foarte puternică, dar rezultatele de până acum nu reflectă adevărata ei valoare. Repet, din acest motiv vreau să invit fanii noștri la meci și împreună cu ei să încercăm să realizăm o victorie pentru echipa noastră”, a mai spus Perisic.
CSU Atlassib Sibiu- BC Timba Timișoara, partidă desfășurată în cadrul etapei cu numărul VII din campionat, se joacă marți, 18 noiembrie 2014, începând cu orele 18:00, în Sala Transilvania, iar partida nu va fi televizată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*