Garanti Bank inovează pe piața bancară din România

garantiGaranti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare instituții financiare de pe piața locală, face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, deținut de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua bancă privată din Turcia ca mărime, și este prezentă în România din anul 1998.

Banca oferă o serie de produse și servicii inovatoare pentru toate segmentele de business – retail, întreprinderi mici şi mijloci și corporate, cărora le oferă servicii financiare integrate.

De-a lungul celor 17 ani de când este prezentă pe piața locală, Garanti Bank a lansat produse şi servicii inovatoare, precum:

  • Bonus Card – primul card de credit multi-brand cu cip din România;
  • iLoanU – prima și singura aplicație online de pe piața locală prin care clienții și potențialii clienți pot afla pe loc dacă cererea lor de credit a fost preaprobată de către bancă;
  • cea mai extinsă rețea de ATM-uri inteligente (BancoSmart) din țară – peste 300 – care pot fi folosite de oricine, nu numai de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card;
  • Garanti Online – platforma de internet banking ușor de folosit și care a devenit cea mai complexă din România odată cu integrarea iLoanU;
  • SEQR – soluție de plată cu telefonul mobil simplă, sigură și rapidă.

Garanti pune un accent deosebit pe oferirea de soluții personalizate și inovatoare, care pot fi accesate oricând și de oriunde, țintind să maximizeze nivelul de satisfacție al clienților. Astfel, periodic, banca propune diverse oferte speciale clienților săi (existenți și/sau ptențiali).

“Vara aceasta, în perioada 3 iulie – 31 august, Garanti Bank derulează campania “GPL Small”, prin care  le oferă clienților și potențiialilor clienți o soluție simplă și rapidă, de a accesa până la 5.000 de lei, pe o perioadă de maximum 18 luni, cu o dobandă fixă de 6% si cu o rată lunară de doar 291 ron.”, susține Cristina Lomotă, agency manager Agemția Sibiu

Mai mult, pe platforma www.refinantam.ro, clienții care au nevoie de un nou plan financiar găsesc ingredientele pentru o refinanțare ca la carte. Indiferent că este vorba de credite de nevoi personale, imobiliare sau carduri de credit, Garanti vine în sprijinul tuturor celor care își doresc un credit de refinanțare. Daca doriți să vă refinanțați un card de credit sau o linie de credit în limita a 20.000 de lei, puteți beneficia de condiții avantajoase de rambursare și până la 36 de rate făra dobandă.

De asemenea, pentru  acordarea/refinantarea unui credit imobiliar, în cazul în care încasaţi salariul într-un cont Garanti Bank, pentru suma de 60.000 EUR si pe o perioadă de 360 de luni, rata dobânzii variabilă (EURIBOR 6M + 4.59%) este de 4.71%, DAE 5.06%, comisionul de analiză dosar – 130 EUR (commision perceput doar in cazul creditelor noi, nu si in cazul refinantarilor) iar comisionul de administrare lunar este 0.02% din soldul creditului. Valoarea primei rate lunare este 323,54 EUR, descrescătoare, iar valoarea totală plătibilă de consumator este 114,813.24 EUR.

Actualmente, Garanti Bank are o rețea națională de 84 de agenții și peste 300 de ATM-uri inteligente -BancoSmart. In Sibiu puteti gasi o agentie Garanti Bank pe Str. Piata Unirii, nr. 4, parter si et. 1 ( Tel: 0269 25 38 50) si un punct de lucru pe Str. Nicolae Balcescu nr. 18 (Tel: 0269 21 05 07).

Turkiye Garanti Bankasi este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*