Gardul Spitalului de Pneumoftiziologie va fi reconstruit

Astăzi a fost semnat contractul pentru reconstrucția gardului Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Valoarea totală a acestei investiții, finanțată integral din bugetul Consiliului Județean Sibiu, este de 199.237,5 lei fără TVA, sumă ce include atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor.

Contractul a fost semnat de Cristian Roman, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, și de Remus Mitroi, reprezentantul asocierii SC My Troy și SC Casa Sibiană Proiect&Cons SRL. „Spitalul de Pneumoftiziologie este într-un amplu proces de modernizare. Pe lângă marile investiții accesate din fonduri europene, ce prevăd reabilitarea a trei dintre pavilioanele spitalului, contract semnat la începutul acestei săptămâni, noi avem în vedere și celelalte aspecte, care par mai simple, dar de care trebuie să ținem cont, așa cum este și reconstrucția gardului, care are o vechime de peste 50 de ani și este vizibil deteriorat”, a precizat Cristian Roman.

Lungimea totală a gardului ce va fi reconstruit la frontul stradal, pe Aleea Filozofilor, este de 230 metri. Acesta va avea următoarea structură: fundație de beton (adâncimea de 80 cm, grosime 40 cm),  gard cu soclu din beton (înălțime de 50 cm, grosime 25 cm, armat cu fier beton) și panouri din țeavă rectangulară, cu o înălțime de 2 metri. De asemenea, sunt prevăzute două porți de acces auto, formate din stâlpi și panouri din țeavă rectangulară, precum și o poartă pentru acces pietonal.

Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor este data de 15 decembrie 2018.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*