GAUDEAMUS – Sărbătoarea absolvenților 2018

Peste 2.000 de studenți ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu și ai Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu vor trăi emoțiile absolvirii studiilor de licență împreună, în Piața Mare.

În 23 mai, începând cu ora 17.00, pe cea mai mare scenă a Sibiului, tinerii își vor lua rămas bun de la studenție în prezența profesorilor, a conducerilor celor două universități, dar și a autorităților locale, în cadrul unei noi ediții a evenimentului „Gaudeamus – sărbătoarea absolvenților”.

Studenții îmbrăcați în haine festive vor traversa orașul, în drumul de la sediile facultăților pe care tocmai le-au absolvit și până în Piața Mare, într-o paradă a tinereții și a mândriei de a fi absolvent al Sibiului Universitar.

„Locul pe care Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu îl ocupă astăzi li se datorează deopotrivă cadrelor didactice, personalului nedidactic și, în special studenților noștri, pe care îi consider parteneri în activitatea noastră. Nimic în această universitate nu s-ar fi putut face fără aportul nemijlocit al acestor studenți și, de aceea, există o permanentă legătură, o simbioză între cadrele didactice care sunt implicate în cercetare studenți”, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul ULBS.

GAUDEAMUS – Sărbătoarea absolvenților 2018 este o acțiune cofinanţată de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Culturală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*