Gerula merge la victorie

Gerula VranceanuUn sportiv al clubului sibian Kudokai promite să facă show incendiar la Gala RXF 19 care va avea loc luni, 31 august, la Patinoarul „Dunărea“ din Galați. Ioan Vrânceanu, zis Gerula, va disputa unul dintre cele mai grele meciuri din cariera sa sportivă, dând piept cu cel mai bun luptător de MMA din Canada la categoria bantamweight, Josh „Gentleman” Hill.
Gerula are 35 de ani și este originar din Brașov, dar se antrenează cu Adrian Mihai la clubul sportiv Kudokai din Sibiu și a devenit într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România la categoria 65 kg, potrivit site-ului rxf.ro. El a dat dovadă de ambiție și seriozitate, obținând până în prezent patru victorii din meciurile disputate în artele marțiale mixte profesioniste, dovedind de fiecare dată că își dorește să facă performanță și să ajungă cât mai sus posibil.
Canadianul Hill, extrem de experimentat, și-a început cariera în MMA la vârsta de 21 ani, reușind în doar șapte ani să devină cel mai de temut luptător de Arte Marțiale Mixte din Canada. A luptat în celebra promoție The Ultimate Fighter, având în palmares 12 lupte, dintre care 11 s-au încheiat cu victoria sa.
Co-main event-ul Galei RXF 19 din Galați, confruntarea dintre Gerula Vrânceanu și Gentleman Hill, se anunță a fi o luptă spectaculoasă, plină de adrenalină și suspans. Meciul va fi transmis de Sport.ro, dar poate fi urmărit și online pe www.rxf.ro și pe Facebook sau YouTube. (C.P.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*